Helló Kedves Olvasó!

Köszöntelek a Full Control oldalán, egy olyan lapon, mely az élménybeszámolók, véleménycserék és diskurzusok jegyében jött létre. 
Bevallom az utóbbi években kicsit belefáradtam a "ki mondja meg a nagyobb tutit" koncepciójú oldalak, teljesítményfókuszált tesztlaborok és ezeket bátorító, kritikaösszesítő felületek tömkelegétől. Ahol egy játék pontszámának okán seregek csapnak össze, ahol könnyed filmeket tipornak porba, vagy épp ellenkezőleg, üres művészieskedést emelnek piedesztára. Mindeközben elfelejtik a legfontosabb tulajdonságokat: a szórakoztatást, a gondolatébresztést, az élményt. 

Éppen ezért, kedves olvasó, nem fogsz játékteszteket és kritikus nagyotmondásokat találni a posztok között. Élménybeszámolókat, véleményeket viszont annál inkább. Hol rövidebb, hol kicsit eleresztősebb stílusban, ahogy épp esik. Catlakozni pedig nyugodtan szabad, sőt, tanácsolnám is mindenkinek, hogy bátorkodjon hozzászólni és megosztani álláspontját a témáról.

Reméljük megtalálod a számításod nálunk, érezd jól Magad!

stop1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fullcontrol.blog.hu/api/trackback/id/tr515421180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Kedvenc oldalaink

 bgeek.jpg 

süti beállítások módosítása